Boek: Impeccable Leadership
'Een inspirerende en praktische methode voor leiderschapsontwikkeling'

“Impeccable Leadership is de diepmenselijke vertaling van leidinggeven. Het komt dichtbij en is herkenbaar, met meet- en voelbare resultaten die een proces van voortschrijdend inzicht in gang zetten.”

Marc Lauwers, CEO Argenta Bank- en Verzekeringsgroep N.V.

 

Impeccable Leadership past bij de huidige tijd, die vraagt om een vorm van leiderschap vanuit verbinding, creativiteit en commitment. Met deze praktische methode krijg je als leider concrete instrumenten aangereikt die inzicht geven in wat je nodig hebt om je team verder te brengen in ontwikkeling en prestaties. De waarde van Impeccable Leadership is dat je stap voor stap een proces kunt opzetten om ambities waar te maken.

Richtinggevende vraag is: hoe creëer je een samenwerking waarbij het geheel meer wordt dan de som der delen? Met de methode van Impeccable Leadership leer je als leidinggevende moeiteloos schakelen tussen rollen, waardoor je om kunt gaan met elke uitdaging die zich voordoet.

Als Impeccable Leader maak je het werk inspirerend en plezierig. Zo kun je teams optimaal begeleiden in het proces van ontwikkeling naar resultaat, omdat je uitgaat van intrinsieke motivatie als bron van succes. Leiders die hun medewerkers centraal stellen, kunnen gedroomde resultaten neerzetten.

Wil je meer lezen dan kan je het boek voor € 25,- bestellen via onderstaande button. Heb je behoefte om actief te werken aan je leiderschapsontwikkeling, schrijf je dan in voor het programma Leiderschap & Coaching en ontvang het boek ter voorbereiding.

Over de auteurs

Frits Wilmsen

Is partner bij Frits Philips jr. & Partners. Frits gelooft in de onuitputtelijke kracht van het menselijk bewustzijn. Volgens zijn visie is de ontwikkeling daarvan een voorwaarde om te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de wereld in het algemeen en aan het geluk van mensen en het succes van organisaties in het bijzonder. Hij ontwikkelde de theorie achter Impeccable Leadership (ILS) en is de grondlegger van de methode. Als internationaal executive coach, trainer, spreker en adviseur is het zijn missie om met ILS het werk van leidinggevenden te transformeren.

Nienke Schaeffer

Is leiderschapscoach en zet zich samen met Frits Philips jr & partners in voor gelukkige mensen en succesvolle bedrijven in een gezonde wereld. Nienke gelooft in de combinatie van heldere, praktische modellen, bewustzijnsontwikkeling en emotionele intelligentie. Als bedrijfskundige en transformatie-psycholoog heeft ze honderden mensen in het bedrijfsleven gecoacht. Sinds haar kennismaking met ILS in 2009 brengt ze deze methode succesvol in de praktijk voor de duurzame ontwikkeling van leiders, teams en organisaties.